TASTA CASTELLÓ

QUÉ ÉS CASTELLÓ RUTA DE SABOR?

Castelló Ruta de Sabor és una altra manera de concebre la nostra província, perquè Castelló és gastronomia en estat pur.
Conéixer Castelló sense provar el seu producte i la seua gastronomia, és com no acabar de conéixer la nostra terra.
Si t’agrada sentir el més autèntic, l’element diferenciador, Castelló Ruta de Sabor et permet conéixer de prop i assaborir l’excel·lència i qualitat dels millors productes i gastronomia d’aquesta província, capital de la dieta mediterrània.

QUI FORMEM PART DE CASTELLÓ RUTA DE SABOR?

Prop de tres-centes empreses de la província de Castelló estan adherides a la marca diferenciadora i de qualitat “Castelló Ruta de Sabor”, una marca que agrupa els productors i empreses de turisme.

La marca de qualitat «Castelló Ruta de Sabor» representa a tots ells: Olis d’oliva i oli d’oliva produït per oliveres mil·lenàries; aigües minerals; vins; formatges; tòfones; tomaques de «penjar»; carxofes amb DO; torrons; bolets; melmelades; licors; embotits; pernil; cecina; peixos i crustacis com el llagostí; cerveses artesanes; taronges; cireres; ametles, pa i pastissos de gran tradició a la província.

A més dels productors, també acull a restaurants, tendisques gurmet, comerços gastronòmics, gastrobars, empreses visitables de productes gastronòmics, allotjaments, oficines de turisme, empreses de turisme actiu, etc. conformant el ric univers de Castelló Ruta de Sabor.

PRODUCTES AGROALIMENTARIS «Castelló Ruta de Sabor»
Castelló Ruta de Sabor pretén reconéixer els aliments i sabors elaborats i produïts dins de la província de Castelló que seguisquen estrictes estàndards de qualitat amb el propòsit d’impulsar el consum de productes locals i de proximitat d’aquesta província.

PRODUCTES TURÍSTICS «Castelló Ruta de Sabor»
Castelló Ruta de Sabor també està constituïda per l’oferta de turisme gastronòmic i agroturisme de la província de Castelló, conjuminant a empreses productores de la província, a indústries visitables i al sector turístic provincial que aposta per la gastronomia autòctona i els productes locals.

VIU EXPERIÈNCIES, EN CRS

LA NOSTRA FILOSOFÍA

Des que iniciem el nostre projecte «Viu Experiències» en 2019, el nostre objectiu principal era que, el que visitara la nostra terra, a més de conéixer els nostres paratges naturals, monuments, art,… els nostres pobles, no s’anara sense provar la nostra gastronomia ni el nostre producte típic.D’ací va sorgir la idea de regalar al final de cada ruta i depenent de l’època de l’any, un saquet o una paperina plena de productes típics del poble ( pastissets, coca cristina, rosegons,…)o també degustar-los al final d’aquesta, una orxata, un xocolate mullat amb mona de pasqua, aqueix pa de poble untat amb tomaca de «penjar» i oli d’oliva, que fa gust de glòria … I així ho fem, donem a conéixer el valor de la nostra gastronomia i producte.I com diem al meu poble «primer els de casa», tot ens ho couen en forns, guisen en restaurants,…locals o és cultivat per productors del terreny.
I aquesta és la nostra filosofia, la de col·laborar i apostar pels productors i comerços locals, aportant el nostre granet d’arena per a donar suport a la seua labor i generar riquesa.
No hi ha millor manera de tancar el cercle oferint un final de ruta amb menjar, segur s’emporten un bon sabor de boca donant-li aquest mosset de Castelló.

EL DISTINTIU

"QUÈ MILLOR QUE ACABAR UNA EXPERIÈNCIA, TASTANT CASTELLÓ"

UNA IMATGE VAL MÉS QUE, ... , I SI HO PROVES, HO ENTENDRÀS.

LA FAMILIA DE SABOR CREIX AL NOSTRE POBLE

TURISME TORREBLANCA &

VIU EXPERIÈNCIES

creant sinergies

UN "PRAT" DE SABORES

ruta de senderisme gastronòmic

Carrito de compra
Ir arriba