DEIXA QUE T'ENSENYE LA MEUA TERRA i L'ESTIMARÀS COM JO L'ESTIME

En 1967 els meus avis, Miguel i Carmen al costat dels seus fills Juan i Miguel, van obrir una botiga que es va convertir de seguida en punt de reunió i trobada dels veïns i veïnes; un lloc on no sols es feia la compra de tot el necessari per a la casa, sinó que ES VIVIA L’EXPERIÈNCIA DE LA COMPRA com alguna cosa més enllà d’un pur acte comercial.

Al llarg dels anys, l’oferta d’aqueixa botiga va anar evolucionant com el cap al mercat i les necessitats dels clients, però mai va voler perdre aqueixa essència de ser un lloc de trobada i experiències.

Així vaig créixer jo, vivint des de xicoteta el valor de l’atenció al client, d’entendre la seua necessitat i buscar la manera de satisfer-la. I vaig créixer també vivint dia a dia la naturalesa, les històries i tradicions que em comptaven sobre aquesta terra i la seua llum, la proximitat de la mar i la muntanya, i la possibilitat de compartir aqueixos moments de felicitat.

I així va nàixer aquesta proposta turística, per a viure en companyia dels teus un temps d’oci replet de sensacions que romandran en el teu record com ho han fet en el meu.

Deixa que t’ensenye la meua terra.

Vine a Torreblanca i Vilanova d’Alcolea.

RESPONSABILITAT SOCIAL

COL·LABOREM AMB EL COT

(CENTRE OCUPACIONAL de TORREBLANCA)

A principis de la dècada dels noranta naix aquest xicotet centre ocupacional en la localitat de Torreblanca, amb l’objectiu de proporcionar un espai, unes activitats i sobretot millorar el dia a dia d’aquest col·lectiu de persones amb diversitat funcional.

Està emplaçat en un lloc singular, en la part alta del poble, una zona verda, la qual, ens obsequia amb la possibilitat de tranquils passejos fora de la zona urbana, sense fum i sense cotxes.

Un lloc sens dubte especial, en el qual ens sentim com a casa.

Carrito de compra
Ir arriba