TORREBLANCA

TORREBLANCA

Torreblanca és un municipi de la Comunitat Valenciana, Espanya. Situat en la costa de la província de Castelló, a la comarca de la Plana Alta, entre els municipis de Cabanes, Benlloch i Alcalà de Xivert. Compta amb 5528 habitants.
Al sud de la Serra de Irta, en plena Costa de la Flor del taronger, es troba Torreblanca
El seu clima mediterrani, l’aire de la mar, a l’hivern, li dóna una temperatura molt agradable i la serralada costanera que va de NE a SO constitueix, a manera de teló una pantalla que evita la penetració d’aires freds i li proporciona el resguard dels vents del nord i de l’oest.
Des dels Ibers fins a l’actualitat, Torreblanca ha tingut sempre molta càrrega històrica. Tot això a fet que ens convertim en la població que som ara.
Població oberta, hospitalària, de gents alegres i que el visitant sempre torna, el fan sentir un més, l’integren en la cultura i tradicions.
Es caracteritza pels seus increïbles i tranquil·les platges, on el relax s’aconsegueix amb facilitat.
Torreblanca, sens dubte, et sorprendrà.

question, question mark, help-2309042.jpg

VILANOVA D´ALCOLEA

VILANOVA d´ALCOLEA

Vilanova d’Alcolea és un municipi qué perteneix a la comarca de La Plana Alta amb una població de 590 habitants.

Situat a l’interior castellonenc, entre oliveres i pineda, amb característiques d’un poble de muntanya, el municipi es troba alhora molt prop de la mar, a escassos 10 minuts de la costa castellonenca.

És un poble molt tranquil, on podríem destacar l’hospitalitat de les seues gents.

Però no per la seua grandària fa que siga una població menys activa, per això podem despuntar la participació de tots els seus veïns en les festes, una d’elles declarada de “INTERÉS TURÍSTIC” com és SANT ANTONI. Hem de destacar el FESTIVAL de les ARTS de Vilanova d´Alcolea – FAVA 365. La seua banda de música SOCIETAT MUSICAL SANTA CECILIA , composta per 50 joves de la població. El grup de danses tradicionals LA MURÀ. La seua gran afició pel món del cavall i la cultura.

Totes aqueixes característiques ho fan encantador, ho fan diferent.

I com cada poble, també té la seua HISTÒRIA.

Vilanova d´Alcolea, t´enamorarà.

 

question, question mark, response-1015308.jpg

LA PLANA de L´ARC

7 POBLES UN TERRITORI

el slow tourism de la
Comunitat Valenciana

LA PLANA de L´ARC

La Plana de L’Arc és una destinació turística que agrupa 7 municipis, i cartografia la més antiga calçada romana, la Via Augusta, en un enclavament natural privilegiat, entre la muntanya i la mar, que abriga dos parcs naturals replets de contrastos.

Tanca els ulls i imagina tota aqueixa bellesa que ens regala la paleta de colors d’un Mediterrani vibrant per a sentir les emocions del slow tourism.

En aquest escenari segueix visca la petjada de les civilitzacions que també, en el seu viatge, es van enamorar d’aquest lloc i el van convertir en el seu estatge. Deixa que t’embolique l’encant històric d’un territori que connecta cultures ancestrals a través d’històries i llegendes amagades en les pedres d’un dels més importants poblats ibers en terres castellonenques, o en els passos de la Via Augusta emmarcada per l’equilibri perfecte d’un arc romà emblemàtic i ple de misteri, o en les talaies musulmanes que van contemplar l’arribada del Cid a aquestes terres.

Història i paradís rural que fan de la Plana de l’Arc un dels destins més atractius per al turisme sostenible a Castelló.

question mark, question, help-2314115.jpg

BENLLOC

CABANES

LES COVES DE VINROMÀ

LA TORRE d´EN DOMÉNEC

LA VALL d´ALBA

VILAFAMÉS

VILANOVA d´ALCOLEA

COMUNITAT VALENCIANA

ILLA GROSSA - ILLES COLUMBRETES

Carrito de compra
Ir arriba