BLOG

25 Octubre 2021

III MOSTRA DE TURISME CV

Tot va començar un 5 d’agost, quan encara no sabíem que podia passar amb el COVID.
Per aqueixes dates ens va arribar el mail perquè ens inscriguérem per a assistir a la

III MOSTRA DE TURISME CV.

Ni ho dubtem, havíem d’inscriure’ns per a donar-nos a conéixer a un públic pròxim a nosaltres i no podia ser millor lloc, VALÈNCIA.

Després d’uns mesos de preparació emails, imatges, creacions, … i una infinitat de coses que es necessiten per a poder assistir i preparar tota la informació, va arribar el moment, va arribar octubre.

El divendres 22 començàvem amb un WORKSHOP invertit en el CDT de València. Allí ens esperava el personal de les secretaries tècniques, CREATURISME, i les empreses nacionals convidades. 

Respectant l’horari establit, anàvem passant de taula en taula on els explicàvem les nostres empreses, responíem a les seues preguntes i intercanviàvem targetes. Una vesprada molt fructífera.

Va arribar el dia esperat, que afrontem amb molta il·lusió i ganes, s’inaugurava la MOSTRA.
Una primera impressió: millor impossible.
Que bonica la MOSTRA, la descriuríem amb quatre paraules COQUETA, FAMILIAR, PRÒXIMA i ANIMADA.
Era com una xicoteta BOMBONERA, que quan l’obries podies viatjar per tota la Comunitat Valenciana. Estàvem totes les empreses amb la nostra oferta turística per a donar a conéixer millor la nostra terra. Podies triar entre Mediterrani Cultural, Natural/Rural, Actiu/Esportiu, amb totes les seues tipologies. I per si era poc, també teníem la representació de L´ESQUISSIT MEDITERRÀNI, que durant els dos dies no va deixar descansar els seus fogons oferint-nos tota la gastronomia, cuinada en directe, de la CV.

La MOSTRA DE TURISME CV, ens representava tal com som els valencians, era un espill en el qual tots ens reflectíem tal qual som. Perquè no acaba ací la cosa. En l’entrada hi havia una xicoteta carpa on la música, les danses,…tota la nostra cultura surant en l’estany del HEMISFÉRIC i a penes inaugurada van començar a desfilar les BANDES DE MÚSICA , Caridad Guardiola, l´aiguader, Paquito el Xocolater,…., durant els dos dies no van deixar de sonar. 

També vam estar acompanyats d’un altre so que ens caracteritza als valencians. Es van disparar castells de focs i puntual a les 14h,»LA MASCLETÀ», tot de manera virtual, però tan real que et feia eixir a veure-ho, ja que dubtaves del seu format, acte al qual donaven pas les falleres majors de València al crit de «SENYOR PIROTÈCNIC, POT COMENÇAR LA MASCLETÀ»
Si TURISME CV ho volia aconseguir, ho va aconseguir, era la viva imatge de la CV, era la representació perfecta de cadascun de nosaltres.
De fet, escrivint aquest article, continuen posant-nos els pèls de punta, se’ns estarrufa la pell i ens aflora el sentiment i amor per la nostra terra.

Per a nosaltres han sigut dues jornades que no oblidarem i si l’any vinent ens deixen, serem puntuals a aquesta cita. Dos dies que hem treballat molt, ens hem donat a conéixer. Dos dies que li hem anat posant cara a totes aqueixes persones que t’atenen a l’altre costat del telèfon i que amb tant d’afecte ens tracten quan necessitem ajuda, per part de CREATURISME i TURISME CV, i per les circumstàncies no coneixíem de manera presencial. El mateix amb tots aqueixos companys del sector que durant la pandèmia hem estat compartint webinars, cursos i trucades telefòniques. I, beneïts retrobaments, ha sigut meravellós retrobar-nos amb gent que ja coneixíem i que feia molt de temps que no véiem. HA SIGUT UN VERTADER PLAER!!!
Ja tornant a casa, encara que cansats, vam tornar molt satisfets i contents, amb una carpeta plena de deures que ara hem de treballar per a tancar aqueix cercle de treball que va durar tres dies.

Espere per a l’any vinent, que tots els que estigueu llegint aquest article, us animeu a vindre a la IV MOSTRA DE TURISME CV.

Us convidem que vingueu a gaudir del TURISME, acompanyat de llum, música, gastronomia, … , i us recomanem que viatgeu per la nostra terra, que isqueu a conéixer cada racó de la Comunitat Valenciana, tan diversa i variada, hi ha oferta per a tots els gustos. 

QUE NINGÚ T’HO EXPLIQUE!!! 

QUI HO HA VISCUT HO SAP!!!.

Els nostres agraïments a les secretaries tècniques de CREATURISME i TURISME CV.
A: Rosa Molins, Diego Ramírez, Adriana, Antonio, Dani, Carolina, Mavi, Marc,…
No ens podem oblidar d’Andoni, de CV Activa, tan present i pròxim des que formem part de Turisme Actiu.

A totes i tots vosaltres, GRÀCIES DE COR!!!. Ho heu fet possible.

A tots els que heu estat en el «BACKSTAGE» ajudant-me a preparar-me per a aquest esdeveniment.
-Ajuntament de Vilanova d´Alcolea, ROGELIO I FRANCISCO.
-Ajuntament de Torreblanca, RUBÉN.
-Tourist Info Torreblanca, FRAN.
-La Passió de Torreblanca, CARLOS I RUBÉN.
-Sant Antoni de Vilanova d´Alcolea, ROGELIO I EUGENI.
-Brinda: MARIAN i BLANCA.

I especialment per a:

JOSE, el meu marit i a BONNIE, la meua gosseta, per aguantar els meus moments d’absència durant la preparació.

Als meus pares, JUAN I PEPITA, que com sempre, han estat donant-me el seu suport incondicional, m’han ajudat a preparar el material i tot el necessari per a portar-me a València i per si no fos prou, allí estaven per a acomiadar-se i rebre’m, fent carrega i descarrega d’equipatge. US ADORE!!!

A FRAN, sempre al meu costat.

I a tu BLANCA, per acompanyar-me en aquesta aventura, cuidar-me i fer-me companyia. Ni t’ho vas pensar, vas aparcar tots els teus plans i vas estar amb mi.

GRÀCIES!!! US VULL!!!

Carrito de compra
Ir arriba