fbpx

Art Urbà

L´Art Urbà ha omplit els murs del nostre poble convertint-lo en un vertader museu a l´aire lliure.

Cadascun d´ells ens conta una història i darrere hi ha uns artistes que de manera individual o col·laborant entre ells han fet que el poble s´haja omplit de color.

Històries, vides, anècdotes, artistes de tot el món són l´aliatge perfecte en la que està basada la nostra ruta.

Vine i viu l´ART URBÀ a Torreblanca, vine i gaudeix el CITRIC

FAVA 365

FAVA365 vol ser un festival d’art multidisciplinari que tractarà una temàtica concreta en cada edició. Intervencions des de les Arts escèniques, plàstiques, visuals,… (Tallers formatius, projectes artístics col·laboratius, tertúlies, quedades, actuacions, exposicions, visites, excursions, residències artístiques, etc)

Naix com un projecte participatiu que comptarà amb la implicació de diversos actors que col·laboraran amb el disseny, la programació, l’avaluació o fent part de les activitats i accions que tindran lloc durant tot l’any.

365 dies que té l’any, perquè hi haurà intervencions durant tot l’any.

És un procés de formació, gaudiment i aproximació al món de les arts, entès com un viatge d’aprenentatge a nivell individual i col·lectiu i de transformació del paisatge. Com tots els processos, tindrà un objectiu final (un resultat): un cap de setmana gran (al mes d’abril) on es mostrarà, es participarà i es gaudirà d’aquelles coses conegudes, assimilades i creades durant els 365 dies FAVA. FAVA 365 serà un festival diferent, que reivindica el procés.

VILANOVA d´ALCOLEA

Més informació
    Vull rebre informació SINO

    Abrir chat
    1
    Hola, ¿te podemos ayudar?. Nuestro horario de atención ........